Okupada (Joven, Band 13)

£5.685
FREE Shipping

Okupada (Joven, Band 13)

Okupada (Joven, Band 13)

RRP: £11.37
Price: £5.685
£5.685 FREE Shipping

In stock

We accept the following payment methods

Description

English–Arabic English–Bengali English–Catalan English–Czech English–Danish English–Hindi English–Korean English–Malay English–Marathi English–Russian English–Tamil English–Telugu English–Thai English–Turkish English–Ukrainian English–Vietnamese Forgotten the title or the author of a book? Our BookSleuth is specially designed for you. Visit BookSleuth

Los okupas de la casa de Abanto, en Vizcaya, se van

La noticia es falsa: la joven marroquí tiene contrato, paga el alquiler y no es cuidadora de la anciana Al llarg de vint-i-sis dies els seus habitants omplen la casa de vida i aconsegueixen construir una comunitat peculiar pero` harmo`nica, on cadascu´ aporta el que pot. L’arribada de l’Inge, una jove alemanya que es dedica al tra`fic de drogues, creara` la disco`rdia en el grup, i una ordre judicial de desallotjament fara` que protagonitzin un episodi drama`tic que marcara` les seves vides per sempre.Vuit nois i noies d’entre disset i vint-i-dos anys decideixen okupar un palauet abandonat a Barcelona. Cadascu´ arrossega la seva histo`ria particular i te´ els seus motius per convertir-se en okupa: alguns per necessitat, d’altres per idealisme, ganes de viure una aventura, rebel·lar-se contra les convencions socials... From ocupado, intentionally misspelled with a K, letter that reflects a willingness to transgress orthographic rules. Vuit nois i noies d’entre disset i vint-i-dos anys decideixen okupar un palauet abandonat a Barcelona. Cadascu´ arrossega la seva histo`ria particular i te´ els seus motius per convertir-se en okupa: alguns per necessitat, d’altres per idealisme, ganes de viure una aventura, rebel·lar-se contra les ... Encuadernación de tapa blanda. Condition: Bien. Círculo de lectores, 2001. Infantil y juvenil. Colección: Punto infantil. 179 páginas. 20 x 12. Tapa blanda de editorial ilustrada con solapas. Buen estado de conservación.

Okupada by Richard Dudanski | Perlego [PDF] Londres Ciudad Okupada by Richard Dudanski | Perlego

Barcelona . 1998. Club Círculo de Lectores. 20x12 cm. 1 tomo. 184 pgs. rúst. Buen estado. . . ISBN 10: 8422673150. Al parecer, la anciana no es la propietaria del piso y en su contrato "está prohibido el subarriendo"



  • Fruugo ID: 258392218-563234582
  • EAN: 764486781913
  • Sold by: Fruugo

Delivery & Returns

Fruugo

Address: UK
All products: Visit Fruugo Shop